Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA MEREVÍTŐS MELLTARTÓK

 

A melltartó egy igazán sokoldalú ruhadarab és fehérnemű: gyakorlati funkciója a legfontosabb, mindemellett különleges és érzéki kiegészítője a női toalettnek. Nem véletlen, hogy a női melltartók piaca ennyire széles és változatos: minden nő a hozzá méretben, formában és stílusban leginkább illő darabot keresi rendületlenül. A merevítős darabok képesek a legbiztonságosabb tartást és ugyanakkor kényelmet is garantálni – a LASCANA kínálatában ezek közül is bőséggel válogathat.

 

Merevítős melltartók: a szükséges tartás

A legtöbben továbbra is a merevítős darabokat részesítik előnyben, hiszen az oldalsó és az alsó merevítő betétek segítségével extra tartáshoz juthatnak. Igaz, sokaknak kényelmetlenséget okoznak a fémből készült elemek, a jó minőségű melltartó ismérve azonban, hogy a benne lévő merevítők nem csúsznak és deformálódnak el, valamint úgy kerültek kialakításra, hogy mindenképpen a maximális komfortérzetet nyújtsák.

 

A lehetőségek tárháza – szerezze be merevítős melltartóját a LASCANA-nál!

Mint a többi terméktípusunk esetében, a LASCANA saját márkás termékeiből és az ismert márkák gyártmányaiból együttesen kialakított termékpaletta a merevítős melltartók csoportjából is igen széles, változatos. Rengeteg féle szín, stílus, díszítés és minta közül válogathatnak – hiszen tudjuk, hogy minden nő ízlése különbözik, mint ahogyan a női egyéniségek is rendkívül sokszínűek. A tradicionális fazonok mellett megtalálhatnak nálunk például háromszög formájú darabokat is, illetve szivacsos és szivacs nélküli példányokat egyaránt. Legyen akár a hagyományos, fekete, fehér vagy testszínű klasszikus híve, vagy kedvelje jobban a merészebb, vidámabb színű melltartókat – a LASCANA-nál mindegyik elérhető!

 

Ha a LASCANA-nak bizalmat szavaz, nem marad csalódott. Számunkra a legfontosabb vásárlóink elégedettsége és öröme, valamint hogy minél több nőhöz eljuttathassuk a LASCANA kivételes kínálatát és filozófiáját („It’s a woman’s world”). Bármikor adja is le rendelését, mi azonnal feldolgozzuk, majd továbbítjuk futárpartnerünknek, hogy Ön minél hamarabb hozzájuthasson a megvásárolt termékekhez. Ha ezekkel valamilyen oknál fogva nem lenne maradéktalanul elégedett, a csomagot az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti cégünk címére. Webáruházunkban megéri több terméket is beszerezni, ugyanis 20 000 Ft-os végösszeg felett elengedjük a szállítási költséget! A bankkártyás, banki átutalásos és utánvétes fizetési módok közül Ön választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb opciót. Javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre is, hiszen ebből azonnal értesülhet a legfrissebb akciókról és ajánlatokról. Ha most iratkozik fel, 4000 Ft-os utalványt adunk ajándékba!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo