Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA MEREVÍTŐ NÉLKÜLI MELLTARTÓK

 

Minden nő pontosan tudja, mennyire fontos része a női ruhatárnak a melltartó. Manapság már lehetőségek és opciók ezrei közül válogathat minden hölgytársunk, hogy megtalálja a számára legideálisabb fehérneműt: ehhez mérten a LASCANA palettáján számtalan féle melltartó szerepel. A merevítő nélküli melltartókat azoknak ajánljuk, akiknek a kényelem, a komfort az elsődleges szempont.

 

Élet merevítő nélkül: kényelem és biztonság

Sajnos, alighanem minden nő megtapasztalta már az élményt, amikor a kiválasztott és megvásárolt melltartó a próba ellenére sem bizonyult megfelelő viseletnek, és különböző okokból nem passzolt tökéletesen. Túl szoros vagy bő volt a hátrésze, túl kicsi vagy nagy a kosara, túl rövidek vagy hosszúak a pántjai… Egy hasonlóan kritikus pont a melltartók körében a merevítő, amely szintén képes kényelmetlenségeket okozni, ezért vannak, akik eleve a merevítő nélküli típusra szavaznak. Ennél a fajtánál még a lehetőségét sem adjuk meg annak, hogy esetleg a merevítő deformitása miatt például diszkomfortérzetet vagy rosszabb esetben fájdalmat kelljen elviselnünk.

 

Merevítő nélkül is csinos és dekoratív

A merevítő hiánya nem jelenti azt, hogy ezek a termékek bármivel kevésbé vonzóak lennének, mint hagyományos társaik: a LASCANA kínálatában szereplő merevítő nélküli darabok ugyanolyan minőséget képviselnek, ugyanolyan ízlésesek és szépek, mint bármely más, a webáruházban szereplő melltartó. Attól sem kell tartanunk, hogy a merevítő nélkül ne kapnánk meg a szükséges tartást és biztonságot: ezek a speciális fehérneműk úgy kerültek kialakításra, hogy ugyanolyan stabilitást adjanak, mint a szokványos példányok. A LASCANA saját gyártmányai mellett olyan közkedvelt márkák is szerepelnek a kínálatban, mint a Triumph vagy a Sloggi.

 

A LASCANA-nál megéri vásárolni, és nem is tartjuk titokban, miért: a káprázatosan nagy választék mellett rugalmasságot és kényelmet ajánljunk, így Ön a nap bármely percében leadhatja rendelését, amelyet a lehető leghamarabb feldolgozunk, hogy futárunk minél hamarabb az Ön címére szállíthassa a megrendelt termékeket. A fizetés módját minden vásárlónk szabadon választhatja meg, jelen pillanatban bankkártyás, banki átutalásos és utánvétes, készpénzes fizetésre van lehetőség. Ne essen kétségbe, ha úgy érzi, nem tud választani: megéri egy nagyobb rendelést leadni, hiszen 20 000 Ft értékű végösszeg felett a kiszállítás ingyenes – ez a LASCANA segítsége Önnek! Ha nem elégedett száz százalékosan, sem kell kétségbe esnie: ha a csomag kézhezvételét követő 14 napon belül visszaküldi nekünk a termékeket, mi haladéktalanul visszaadjuk Önnek a vásárlás ellenértékét.

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo