Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törléseLASCANA MELLEMELŐ MELLTARTÓK

 

Számunkra a legfontosabb, hogy női vásárlóink termékeink segítségével a lehető legjobban, legmagabiztosabbnak és legvonzóbbnak érezzék magukat. Vannak hölgyek, akik számára az ilyesfajta hatás eléréséhez speciális megoldásokra és termékekre van szükségük: akik szeretnék természetes adottságaikat még hangsúlyosabbá tenni, még inkább kiemelni, bizonyára örömmel böngésznek majd a LASCANA mellemelő melltartói között.

 

Szebb, vonzóbb, magabiztosabb

Sok hölgy arra vágyik, hogy természetes idomaik még hangsúlyosabbak, még szebbek legyenek, ehhez azonban nem szeretnének drasztikus megoldásokhoz folyamodni, csupán némi optikai segítségre van szükségük. A mellemelő melltartók csoportja éppen ezt az igényt elégíti ki: diszkrét, de hatásos módon gondoskodik arról, hogy (főként a kisebb mellmérettel bíró) hölgyek is kellő önbizalommal és magabiztossággal rendelkezzenek.

 

Esztétikus és csábító: a LASCANA egyedülálló melltartói

A LASCANA nem egyszerűen eladni szeretne: cégünk a legjobb minőségű és legszebb, legváltozatosabb termékeket biztosítja vásárlóinak, ez a szándék pedig a mellltartók és a fehérneműk tekintetében hatványozottan érvényesül, hiszen a nők ruhatárának legmegbecsültebb eleme a fehérneműkollekciójuk. Nem csupán amiatt, mert minden nap szükség van ezeknek a ruhadaraboknak a viselésére: egy ízléses, látványos, kiválóan megmunkált fehérnemű önbizalomra és elégedettségre gyakorolt hatása egyedülálló, mással nem összehasonlítható. Akár saját magunk, akár a kedvesünk kedvéért szeretnénk minél szebb és vonzóbb fehérneműbe burkolózni, egy gyönyörű és egyszerre kényelmes melltartó egy igazi megtérülő befektetés.

 

Mellemelés: a szükséges segítség

Sokan azért nem mernek egy ilyen termék megvásárlásába pénzt fektetni, mert úgy gondolják, ez hamis illúziókat kelt, és tartanak attól, hogy ezzel nem önmagukat adják. Egy ilyen melltartó viselése csupán azt emeli ki, ami egyébként is szép és értékes a nőben: egyedi és egyéni bájait, saját adottságait. Ha jobban érezzük ettől magunkat, miért ne? Válasszon a LASCANA termékei közül, és próbálja ki Ön is ezt a fazont!

 

A LASCANA áruházát kivételesen gazdag kínálata mellett egyedi előnyei is vonzóvá teszik a vásárlók szemében: a 0-24 óráig leadható rendelések, a gyors és pontos házhozszállítás, a rugalmas fizetési módok mind-mind azt mutatják, hogy számunkra az ügyfelek kényelme és elégedettsége a legfontosabb szempont. Még mindig nem győztük meg? Talán az segít a döntésében, ha eláruljuk: 20 000 Ft felett a szállítás ingyenes! Sőt, ha most iratkozik fel hírlevelünkre, és csatlakozik a LASCANA világához, 4000 Ft ajándékkal háláljuk meg figyelmét!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo