Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
Csodát tesz a dekoltázzsal a félkosaras melltartó!

Ma már számtalan melltartó típus létezik, de sokszor nehéz kiigazodni, hogy melyik az igazán nekünk való. Ha figyelembe vesszük egyéni adottságainkat és minőségi termékekből válogatunk, akkor a végeredmény is megfelel majd az elvárásainknak. A félkosaras melltartó remek választás, mivel a fazonon belül változatos megoldásokkal kedveznek a különböző mellformákkal rendelkező hölgyeknek.

Találja meg a mellformájához illő darabot!

A félkosaras melltartó legfőbb tulajdonsága az alacsonyan záródó kosárvonal, melynek köszönhetően a mell nagyobb része marad fedetlen, mint egy teli kosaras fazonok esetén.
Az alulról megtámasztott mellek így szép, természetesen dús formát kapnak anélkül, hogy túlságosan erős szorításnak vagy nyomásnak lennének kitéve. Ennél a melltartó típusnál általában kívül helyezkednek el a pántok, ami még jobban előtérbe helyezi a dekoltázst.

Körte mellformájú hölgyeknek ezért telitalálat ez a fazon: már csak egy mélyen dekoltált felsőre és egy széles mosolyra lesz szükségük az elbűvölő megjelenéshez. A hetyke, kissé kifelé tartó mellek esetében olyan darabot válasszon, melyek oldalról is magasan támasztanak, egy teljesen alábélelt kosárral pedig 1-2 mellméretet még csalhat is, mintha csak egy push-up melltartót viselne. A dúsabb keblű hölgyeknek sem kell lemondaniuk a közkedvelt félkosaras fazonról, hiszen a keskeny, félkörben elhelyezett párnákkal ők is csinos megjelenésre tehetnek szert, túlzó hatás nélkül.

A mély V-kivágású fazonok is a félkosaras melltartók tárházát gazdagítják, melyek kis- és nagy mellméret esetén is optimálisan formálják és támasztják a kebleket.

Vigyázzon rá!

Amennyiben már megtalálta a tökéletes fazont, biztosan sokáig szeretné élvezni újszerű szépségét. A finom csipke, a tüll és a selyem anyagok, valamint az előformázott kosarak gyengéd gondoskodást igényelnek!
Tárolás céljára érdemes egy fehérneműknek elkülönített fiókot kinevezni, így az érzékeny darabok nem nyomódnak és gyűrődnek össze.
Tisztítás során mindig gondosan kövesse a címkén olvasható utasításokat, a legtöbb darab például nem tehető szárítógépbe, hiszen az apró csatok és díszek könnyen a folyamat áldozatul eshetnek.
A legfinomabb darabokat célszerű mosózsákban tisztítani, ami megakadályozza, hogy a fehérneműk a ruhákkal összecsavarodjanak és kidörzsölődjenek.

Vegye meg online!

Böngésszen a LASCANA színes termékpalettájáról, csapjon le a legjobb akciókra, és vásárolja le kedve szerint a 4000 forint értékű ajándékutalványát, mellyel hírlevél feliratkozóinknak kedveskedünk.
Velünk mindig a divat élvonalában lehet!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo