Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése


Hódítanak a sokoldalú bandeau melltartók

Egyre nagyobb teret hódítanak a szexi bandeau melltartók, melyek fő tulajdonsága a pánt nélküli megjelenés és a bikinifelsők előnyös tulajdonságainak ötvözése. Nem csoda, hogy egyre több vörösszőnyeges sztár tűnik fel hivatalos eseményeken is ebben a rafinált kiegészítőben! Ezzel a ruhadarabbal furfangos módon, úgy mutathatunk többet magunkból, hogy közben mégsem válunk közönségessé.

A merészebb ruhadarabot kedvelő hölgyek imádni fogják ezt a valóban sokoldalú fazont, mely nélkülözhetetlen, ha egy pánt nélküli felsőben vagy ruhában mutatnánk meg szép dekoltázsunkat.

Legyen lehengerlő!

A bandeau fazon a melltartók új generációs változata, melynek egyes darabjait akár önmagában is viselhetjük. Amennyiben egy kis rafinériát csempésznénk megjelenésünkbe, akkor is nagyon szexi hatást érhetünk el, ha egy oversize ing vagy kardigán alól éppen csak kikandikál egy-egy anyagrészlet a ruha alól.

Választhatunk belőle push-up kialakítású, előformázott kosarakkal rendelkező darabot is, így tekinteteket vonzó dekoltázsra tehetünk szert, ha éppen ehhez van kedvünk, de akadnak olyan változatok is, ahol az anyag szépsége - például a csipke finom mintája - a domináns.

Ha odafigyelünk az apró részletekre, a bandeau melltartó igazán stílusos kiegészítője lehet öltözékünknek, akár a hétköznapokon, akár egy fesztiválon vagy éppen a strandon. Viselhetjük maxi szoknyával, sorttal, hosszú kardigánnal vagy férfias szabásvonalú inggel is, a kulcs - mint mindig - a harmóniában rejlik.

Legyen stílusos!

Egy kissé visszafogottabb outfitben viszont komfortosabb lehet, ha a topszerű, kissé lejjebb érő fazonokat választ, melyek a hagyományos melltartókhoz és topokhoz képes kicsit többet takarnak és bíznak a fantáziára.

Ez a melltartó szinte minden mellmérethez tökéletesen idomul, csak meg kell találnunk a hozzánk illeszkedőt. A kis- és nagymellű hölgyek is nyugodt szívvel viselhetik, a szabásvonalon túl, a minta és a szín is meghatározó abban, hogy kinek mi áll igazán jól. A kis mellű hölgyek válasszanak mintás, feltűnő színű, rojtokkal és fodrokkal díszített darabokat, a nagyobb mellű hölgyeknek pedig az egyszínű, visszafogottabb darabok állnak majd a legcsinosabban.

Melltartót online? Miért ne?

A LASCANA-val nem kockáztat, hiszen minden termékünkre érvényes, 100% csere- és visszavásárlási garanciát biztosítunk. Vásároljon otthonából, kényelmesen, amikor Önnek a legjobb. Tegye virtuális kosarába kedvenc termékeit, fizetni pedig ráér akkor, amikor a futár házhoz érkezik. Költse el kedve szerint a 4000 forint értékű ajándékutalványát és csapjon le a legjobb akciókra a webáruházban.

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo