Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA BALCONETTE MELLTARTÓK

 

A melltartók a női öltözködés szerves részei, esztétikai szerepük mellett fontosabb a gyakorlati és kényelmi funkciójuk. Mégis, valószínűleg minden nő számára fontos, hogy melltartója ne csak praktikus, de szép, ízléses is legyen. A balconette melltartó az egyik legrégebbi melltartótípus, amely méltán népszerű csaknem nyolc évtizeddel a piacra kerülése után is.

 

Balconette melltartó – hogyan tudom megkülönböztetni?

A balconette egy speciális melltartóforma, amelyet gyakran a félkosaras típus szinonimájaként használnak. Valóban nagyon hasonlít egymásra a két különböző kivitel, azonban a balconette melltartók valójában még a félkosarasaknál is kevesebbet takarnak a keblekből – valamint úgy vannak kialakítva, hogy némi plusz támaszt, tartást biztosítsanak. Az 1930-as évek végén született meg a mára már ikonikus fazon, igazán népszerűvé csak az ötvenes években vált.

 

Játékos, csábító forma, elegáns anyagok és színek

A balconette melltartó kialakításának köszönhetően egy különlegesen dekoratív, nőies melltartóforma, amelyet csak még szebbé tesznek a díszítéséhez használt finom anyagok, mint a csipke vagy a selyem. Csakúgy, mint a többi melltartónk esetében, a balconette darabokat is változatos színekben és külalakkal kínáljuk.

 

Kiknek ajánljuk?

A balconette melltartókat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik valami klasszikusra és hamisítatlanul nőiesre vágynak, egy olyan formára és ikonikus termékre, amely kiállta az idő és a rapszodikusan változó divathullámok próbáját is. Azoknak a hölgyeknek, akik számára elvárás a fehérneművel szemben, hogy a kényelem mellett magabiztosnak, szexinek, öntudatosnak érezzék magukat benne. Mindenkinek, akik kifinomult eleganciát, mégis játékosságot szeretne megkapni egy fehérneműtől.

 

A LASCANA-nál a vásárlás gyerekjáték – mi pedig megháláljuk, hogy nálunk vásárol! Rendelését a nap 24 órájában, időre való tekintet nélkül leadhatja, számláját pedig háromféle módon is kiegyenlítheti, ahogyan Önnek a legszimpatikusabb – bankkártyával, banki átutalással vagy utánvétes fizetéssel. Ha rendelésének összértéke meghaladja a 20 000 Ft-ot, csomagját ingyen szállítjuk házhoz. Mindenkivel előfordulhat, hogy a megrendelt termékek mérete végül nem megfelelő, vagy más problémák miatt nem elégedett azzal, amit választott (azért reménykedünk benne, hogy minden vásárlónk maradéktalanul elégedett a szolgáltatással) – ebben az esetben a csomag kézhezvételét követő 14 napon belül visszaküldheti azt címünkre, mi pedig visszatérítjük a rendelés árát. Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre, hiszen innen értesülhet a legújabb akciókról és kedvezményekről – ráadásul feliratkozását most 4000 Ft ajándékkal honoráljuk!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo