Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA MELLTARTÓK

 

Minden nő pontosan tudja, mekkora jelentőséggel bír egy jól megválasztott, ideális méretű és fazonú melltartó – és ezzel szemben mennyi bosszúságot képes okozni, ha egy kinőtt vagy rossz méretben beszerzett darabot hordunk! A kényelem és a megfelelő tartás mellett az esztétikum, a kinézet is szempont lehet az ideális fehérnemű kiválasztásakor: a LASCANA számtalan fazonú, kialakítású és küllemű melltartót kínál vásárlóinak.

 

A fazon mindenek előtt!

Manapság már szinte a bőség zavara fogadja a hölgyeket, ha melltartó vásárlására kerül a sor, hiszen annyiféle fazon és típus közül választhatnak. Mi a LASCANA-nál tudjuk, hogy sokan eltérő típusokat preferálnak, ezért igyekeztünk a lehető legtöbb fajtát bevenni a kínálatba. A hagyományos, merevítős és bélelt típuson kívül áruházunkban megtalálhatóak push-up melltartók, merevítő nélküli melltartók, pánt nélküli melltartók, balconette melltartók, kisebbítő melltartók és természetesen sport- és szoptatós melltartók egyaránt. Minden eshetőségre és szituációra gondolni kell!

 

Anyagok és díszítések – az egyszerűtől a fenségesig

Nemcsak a fazonok tekintetében igyekszünk változatos alternatívák biztosítására, hanem a termékek anyaga, külalakja és díszítése terén is: az egészen egyszerű, egyszínű, díszítés nélküli daraboktól kezdve a csipkével és hímzéssel ékesített melltartókig terjed a paletta, megannyi színben és díszítésben. Függetlenül attól, hogy a mindennapi, szolidabb vagy az izgalmasabb, különlegesebb melltartókat kedveli, a LASCANA-nál biztosan talál Önhöz illőt!

 

Fontos a funkció

Az esztétikai ismérvek és lehetőségek mellett különösen fontosak az úgynevezett funkcionális melltartók, tehát azok, amelyeknek alapvető feladatukon kívül más céloknak is meg kell, hogy feleljenek. Ide tartoznak a kismamáknak kínált szoptatós melltartók, a különféle sportmelltartók, amelyek testmozgáskor könnyítik meg az aktivitást, és segítenek a lehetséges kellemetlenségek mérséklésében, illetve a mellkisebbítő és biztosabb tartást nyújtó melltartók, amelyekre a nagyobb mellméretekkel rendelkező hölgyeknek lehet égető szüksége. Webáruházunkban ezekből a speciális típusokból is szemezgethet.

 

A kényelem és a praktikum jegyében melltartóinkat két darabot tartalmazó csomagokban, valamint alsóneművel együtt, szettben is megvásárolhatják.

 

Bár sokaknak ijesztő lehet az internetes melltartóvásárlás gondolata, éppen a helyes és illő méret szükségessége okán, nincs oka aggódni, hiszen a LASCANA visszavásárlási garanciájának köszönhetően a nem megfelelő méret problémáját is orvosolni lehet. A legjobb és legpontosabb eredmény, a kényelmes melltartó vásárlásának érdekében kérjük, minden esetben alaposan mérjék le magukat!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat