Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA HARISNYÁK ÉS ZOKNIK

 

Nagy gondot fordítunk arra, hogy milyen ruhák takarják testünk nagy részét, ezért hát miért ne fordítanánk ugyanakkora gondot a részletekre? A LASCANA harisnya- és zokni kínálata segít, hogy lábaink megkapják a kellő gondoskodást, már ami az öltözködést illeti.

 

Zoknik széles választéka

Bár arról megoszlanak a vélemények, hogy otthon hordunk-e zoknit vagy sem, illetve hogy melyik cipőhöz milyen fajtájú illik a leginkább, egy bizonyos: a hölgyek ruhatárának szerves része a zokni is. Legyen szó meleg és kényelmes téli darabokról, funkcionális és praktikus sport zoknikról, titok- vagy térdzoknikról, a LASCANA, mint minden másban, ezen a téren is igyekszik maximálisan és maradéktalanul kielégíteni ügyfelei igényeit. Vásárlóink válogathatnak a rengeteg féle minta, szín és fazon közül – van, aki a csíkos, van, aki a mintás, van, aki pedig az egyszínű zoknikra esküszik, kétségtelenül van olyan embertársunk is, aki a boka-, vagy épp a titokzoknikon kívül sosem venne fel mást a lábára. Egy biztos: ha szeretné felfrissíteni a készleteit, nálunk jó helyen jár!

 

Harisnyák, harisnyanadrágok – klasszikus kellékek

A klasszikus harisnyák szerencsére még mindig nem mentek ki a divatból, és remélhetőleg nem is fognak. Akár irodai öltözethez, akár egy finom esti szetthez, időről időre minden nőnek szüksége lehet egy (vagy néhány) pár minőségi és dekoratív harisnyára. A LASCANA-nál harisnyanadrágokat és combfixeket egyaránt beszerezhetnek, utóbbiakhoz exkluzív harisnyakötőkkel és –tartókkal tudunk szolgálni. Segítségükkel megidézheti magában nőiessége legjavát, legfinomabb, legelegánsabb oldalát.

 

A lába meghálálja: leggingek és szabadidőnadrágok

A harisnyák háttérbe szorulása főként a leggingek népszerűvé  válásának köszönhető, ugyanis néhány éve újra robbanásszerűen megnőtt azoknak a száma, akik szívesebben vesznek fel efféle darabokat harisnya helyett például egy ruha vagy egy szoknya kiegészítéseként. A leggingek közül szintén nagy számban válogathatnak, hiszen a sztenderd fazonon kívül például térdig érő vagy 3/4-es típusok is megtalálhatóak nálunk. Emellett számos szabadidőnadrágot is kínálunk, akár otthoni használatra, akár sportoláshoz hordja majd őket.

 

Naprakész, egyedülállóan széles választéka, trendi stílusai mellett a LASCANA számos egyéb előnnyel várja eddigi és potenciális vásárlóit. Webáruházunk fő vonzereje, hogy nálunk a nap bármely szakában leadhatja rendelését: ezeket 0-24 óráig tudjuk fogadni, s amilyen hamar csak lehetséges, gondoskodunk annak kiszállításáról – ha pedig 20 000 Ft feletti értékben vásárol, a szállítás költségeit mi álljuk! Számlája rendezésének módjáról Ön dönt: áruházunkban lehetőség van bankkártyás, átutalásos, valamint utánvétes fizetésre is. Számunkra az Ön öröme a legfontosabb: ha mégsem teljesen elégedett, a csomag kézhezvételét követő 14 napon belül küldje vissza címünkre a kapott termékeket, mi pedig visszatérítjük az árát!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo