Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
 

Esküvői fehérnemű a nagy napra

 

Szinte minden kislány arról álmodik, hogy amikor eljön az idő, és nővé érik, gyönyörű, hosszú, fehér ruhában vonuljon végig a barátai és szerettei előtt, hogy kimondhassa a boldogító igent álmai hercegének. 

Az esküvői készülődés nem csak a divatlapok böngészéséről, a helyszínfoglalásról, az ültetési rendről, a menük összeállításáról és a menyasszonyi ruha megvásárlásáról, testre szabásáról szól, hanem a megfelelő fehérnemű kiválasztásáról is.

A menyasszonyi fehérnemű kiválasztása talán nem okoz olyan hatalmas örömet, mint a szépséges esküvői ruha megtalálása, viszont ugyanolyan fontos. Igaz, hogy az esküvői divat folyton változik, de ez nem jelenti azt, hogy láttatni kell olyan fehérnemű pántokat és csipkéket, amelyeket el kellene rejteni. Ezért a menyasszonynak gondosan kell választania, hogy milyen fehérneműt visel majd a nagy napon.

 

Szempontok a megfelelő menyasszonyi fehérnemű kiválasztásához

 

Fontos kérdés, hogy mikor is kell megvásárolni az esküvői fehérneműt? Célszerű akkor, mikor már kiválasztottuk a menyasszonyi ruhát, hiszen a fehérneműnek a menyasszonyi ruhához kell alkalmazkodnia. Amikor már látjuk, hogy a ruha hogyan illeszkedik a testünkhöz, fedi-e a vállunkat, van-e pántja, akkor már sokkal könnyebben kereshetünk fehérneműt is.

A melltartó kérdését nem lehet megkerülni. Egyes menyasszonyi ruhákba beépítik a megfelelő melltartót, de nem mindenki vágyik erre a megoldásra. Hogy milyen melltartóra van szükség, azt elsősorban a ruha szabása határozza meg, ujjatlan, széles nyakkivágású, pánt nélküli ruhákhoz nem célszerű vállpántos esküvői melltartót választani. Egyes menyasszonyi ruhákat olyan vállrésszel terveznek, amely harmonizál a vastagabb, csipkés melltartópántokkal, így az avatatlan szemlélő nem is tudja eldönteni, hogy a ruhát, a vagy a fehérneműt látja-e. A melltartónak stabil, jó tartást kell biztosítania, sehol nem szabad, hogy szorítson, vagy nyomjon. Nagyobb mellmérettel rendelkező hölgyek ne válasszanak olyan esküvői ruhát és fehérneműt, ami túlzottan leszorítja a melleket. Kisebb mellmérettel rendelkező hölgyek az esküvői fehérnemű divatos kínálatából is választhatnak push-up megoldást.

Mivel az alsóneműt egészen biztosan csak a menyasszony és szerencsés választottja láthatja, bátran lehet a megszokottól eltérő fazont választani.

 

Rendeljen esküvői fehérneműt a LASCANA-tól!

 

Az ideális menyasszonyi fehérnemű csábító, ugyanakkor kényelmes, és segít, hogy a menyasszony a legjobban érezze magát élete nagy napján. Kínálatunkban, pamut, poliamid, elasztán és selyem, és kevert alapanyagú esküvői fehérneműk is találhatók, de választékunkban szerepelnek kifejezetten a nászéjszakára szánt, izgalmas kombinék, bodyk és neglizsék is.

Válasszon az alkalomhoz és temperamentumához illő menyasszonyi fehérneműt, és adja át magát a pillanatnak!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo