Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
 

Szexi fehérneműk forró éjszakákhoz

A fehérnemű az egyik legfontosabb viseletünk. Sok esetben nem csak az a fontos, hogy kényelmes legyen, és jól tartson, hanem az is, hogy izgalmas formavilágával és rafinált megoldásaival növelje az erotikus kisugárzásunkat. A szexi fehérneműk segítenek, hogy a csábítás, a szerelem és az együtt töltött percek szenvedélytől túlfűtve teljenek. 

 

Szexy fehérnemű tippek

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a fehérneműk választéka csak klasszikus fazonú bugyikra ás melltartókra korlátozódott fekete, fehér vagy piros színben. Szerencsére ma már bárki megtalálhatja az alakjához és a bőrszínéhez legjobban illő erotikus fehérnemű megoldásokat. Ahhoz, hogy a megfelelő fehérneműt kiválasszuk, tudnunk kell, hogy a testalkatunkon mi mutat a legjobban. Körte alkatú hölgyek széles csípővel és keskenyebb vállakkal rendelkeznek. Ha optikailag csökkenteni akarjuk a széles csípő látványát, azt megtehetjük egy alacsonyabb szabású bugyival és egy szexi, hangsúlyos melltartóval. A comboknál magasan ívelt fehérnemű szintén segít, hogy a csípő és a fenék arányosabbnak tűnjön. Alma alkatú hölgyek hangsúlyos csípővel és hassal rendelkeznek. Egy szexi fehérnemű segítségével az alma alkatot is arányosabbá tehetjük. Ebben segíthetnek a francia bugyik, a hangsúlyos nyakkivágású neglizsék, és az izgalmasan nyitott melltartók. A homokóra alkatú hölgyek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy rajtuk minden fehérnemű jól mutat, ami látni engedi a nőiesen ívelt, szexi vonalaikat. Legyen szó tanga bugyiról, brazil tangáról, neglizséről, bodyról, vagy akár kombinéról, homokóra alkatra szinte minden jó választás. Fiús testalkatú hölgyeknek is lehet vadítóan szexi a megjelenése, a megfelelő öltözetben. Fontos, hogy hangsúlyt kapjon a csípő és a derék vonala. Ebben az ívelt megoldásokkal operáló fehérneműk lehetnek a segítségünkre. Pushup melltartókban, akár félig nyitott kosárral, a felsőtestet arányosabbnak mutató, a válltól V-alakban a has felé tartó ruhákban minden adott a csábításhoz.

 

A fehérnemű és a fenékforma kapcsolata

Nem csak a testalkat, hanem a fenékforma is meghatározza, hogy milyen fehérneműben lehet igazán szexi a megjelenésünk. A legtöbb esetben az ívelt vonalak biztosíthatják a legarányosabb megjelenést, így kör, gyémánt és tulipán alakú fenék vonalait a combnál magasra ívelt szabású erotikus bugyik teszik a lehető legvonzóbbá. A szív alakú fenék tulajdonosai bármilyen szexy fehérneműt viselhetnek.

 

Rendeljen erotikus fehérneműt a LASCANA-tól!

Egy szexi fehérnemű segítségével könnyedén elcsábíthatjuk a partnerünket és feldobhatjuk az együttléteket. Az Ön stílusához mi illik a legjobban? Egy csábítóan erotikus, nyitott tanga, vagy egy sejtelmesen áttetsző neglizsé? Vagy szeretne démonibbnak tűnni, és elöl nyitott melltartóban csábítani? Mit szólna egy hátul csak vékony láncokból álló, izgalmas szexi fehérneműhöz? Akár visszafogott, akár egyértelmű utalásokat akar tenni, kínálatunkban Ön is biztosan megtalálja a legjobb szexi fehérneműket! Rendeljen alakjához illő, a testét sejtelmesen fedő, vagy több mindent látni engedő szexi fehérneműt, és tegye emlékezetessé az éjszakákat!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo