Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA LUXUSFEHÉRNEMŰK

Egy nő legféltettebb kincsei közé tartoznak a dekoratív, prémium minőségű fehérneműi – tudván, hogy ez mennyire fontos minden nő számára, a LASCANA nagy körültekintéssel és igényességgel készítette el és válogatta össze a termékpalettáján szereplő luxusfehérneműket, amelyben minden nő igazán különlegesnek érezheti magát.

A fehérneműk új generációja: luxus és kényelem

Természetesen fehérneműt mindennap viselünk, valószínűleg egyszer-egyszer még az a nőtársunk is felölt egy melltartót, aki nem viseli azt rendszeresen. A melltartók elsődleges funkciója a tartás és a kényelem, azonban minden márka nagy hangsúlyt fektet az esztétikumra, a használt anyagokra és a melltartók kiképzésére is. Nemcsak arról van szó, hogy egy-egy luxus- vagy prémium kategóriás fehérnemű különösen szép, hanem arról is, hogy egy ilyen viselése milyen elemi hatással van az önbizalmunkra. Egy-egy jól megválasztott felső kategóriás fehérnemű kihatással van a hangulatunkra, akár a teljesítményünkre is. Ha nem hiszi, tegyen egy próbát!

LASCANA, a fehérneműk szakértője

Webáruházunkban több száz luxustermék közül válogathat, alsó- és felsőrészek közül egyaránt, amelyeket szettben is megvásárolhat. Akár fehérneműkészletünket szeretnénk felfrissíteni vagy feldobni valami igazán különlegessel, akár közeli nőrokonunkat szeretnénk meglepni egy új darabbal, akár kedvesünknek igyekszünk örömet okozni a hálóban, a LASCANA-nál jó helyen járunk, hiszen kiváló minőségű, különleges és finom anyagokból készült termékek arzenálját kínálja nekünk, vásárlóknak. A fazonok és színek skálája széles, legyen szó push-up vagy hagyományos, merevítős melltartókról, bodykról és fűzőkről, különböző fazonú alsókról. Nálunk csak jól választhat!

Engedjen teret a nőiességének!

A fehérneműk nemcsak funkciójuk miatt fontos részei a ruhatárunknak, mint dekoratív darabok is jelentősek: egy-egy különleges, exkluzív melltartó a hozzáillő alsóval különösen nőiessé, akár elegánssá tesz bármely női testet. Ennyi törődés kijár, nekünk, nőknek, és megérdemeljük, hogy a ruha alatt is szépek, vonzóak és ellenállhatatlanok legyünk!

A LASCANA a nők megjelenése mellett a kényelmükre is figyel, így a lehető legegyszerűbb vásárlási módot igyekszünk biztosítani. Mindamellett, hogy webáruház lévén a rendelések bármikor leadhatók, a termékek házhozszállítás útján jutnak el a vevőhöz, vagyis Önhöz, aki eldöntheti, milyen módon szeretne fizetni a megrendelt darabokért. Ezt háromféle módon, bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy átvételkor, utánvéttel teheti meg. Bízunk abban, hogy nálunk talál rá álmai fehérneműjére, és hamarosan törzsvásárlóink között üdvözölhetjük!

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo