Cookie box Az egyéni adatok felhasználásához az OTTO-nak és partnereinek szüksége van az Ön hozzájárulására, hogy az Ön érdeklődésének megfelelő információkat tudja közölni. A hozzájárulást erre a weboldalra, a linkre, illetve az OK-ra kattintva tudja megadni. A hozzájárulást itt tudja visszautasítani.

OK
Világmárkák széles választéka 4000 Ft ajándék hírlevél feliratkozóknak Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft felett*

x

lMENÜ


Rendezés

Szín Válasszon egy színt.
filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active filter_active
Szűrés törlése
Márka Válasszon egy márkát.
a
Szűrés törlése
Ár Válasszon egy árat.
Ft- Ft Szűrés törlése
LASCANA ALAKFORMÁLÓ FEHÉRNEMŰK

 

Nehéz manapság nőnek lenni: nemcsak azt várják el tőlünk, hogy hibátlanul teljesítsünk akár a munkában, akár a magánéletben, mindehhez még tökéletesen is kell kinéznünk. Mi a LASCANA-nál úgy gondoljuk, minden nő úgy tökéletes, ahogy van, mindemellett szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindig a maximumot nyújtsák. Alakformáló fehérneműink segítenek abban, hogy mindig a legjobb formájukat hozzák!

 

Alakformálás – ott, ahol szükség van rá

Alakformáló fehérneműink változatos palettáján olyan termékek szerepelnek, amelyek a test egy-egy részének a kiemeléséért, formálásáért felelnek. Így kaphatóak nálunk alakformáló alsók, harisnyák, leggingek, trikók, bodyk, és ezek változatai. Száras alsóink például nem csak a fenék és a has, de a combok feszesen tartásában is segítenek.

 

Az alakformálás segít, nem árt!

Nem feltétlenül kell ezeket a kiegészítőket a mindennapokban viselni (akár így is tehetünk, ha így látjuk jónak), de mindannyiunk életében adódhatnak olyan alkalmak vagy napok, amelyeken különösen csinosnak, vonzónak szeretnénk látszani, napok, amelyeken szükségünk van egy kis plusz önbizalomra. Az alakformáló fehérneműk felöltésével éppen ezt az extra magabiztosságot kaphatjuk meg azáltal, hogy alakunk, sziluettünk még tökéletesebben mutat bennük. A kis párnák, pocakok, egyenetlenségek eltűnnek, elsimulnak, a ruháink esése pedig így olyan hibátlan lesz, mint még soha azelőtt. Ki ne szeretné magát egy kicsit különlegesebb köntösbe bújtatni?

 

Nemcsak előnyös, szép és érzéki is

Mint ahogy a többi fehérnemű esetében, a LASCANA alakformáló fehérneműi is kiváló minőségű, finom alapanyagokból készülnek, amelyek nemcsak a női alakra tett jótékony hatásukkal, de exkluzív, szép külsejükkel is hatnak a viselőikre. A csipke, a selyem és a kényelmes pamut is felelnek azért, hogy ne csak lélegzetelállítóan mutassunk, de fantasztikusan is érezzük magunkat ezekben a termékekben.

 

A LASCANA-nál nemcsak arra ügyelünk, hogy vásárlóink megélhessék nőiségük legjavát; az is fontos számunkra, hogy minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük a vásárlás folyamatát. Ennek megfelelően nálunk bármikor leadhatják a rendelésüket, akár munkaidő előtt, akár egy kimerítő nap után, késő este – ha Ön esetleg éjjeli bagoly, akár az éjszaka közepén is. A csomag átvétele miatt sem kell aggódnia, hiszen azt minden esetben házhoz szállítjuk, ráadásul Öné a választás, mely módon egyenlíti ki számláját (utánvét, bankkártyás fizetés, bank átutalás). Feltétlenül iratkozzon fel hírlevelünkre is, amelyből értesülhet a legfrissebb akciókról és kedvezményekről!

 

több megtekintése...
X
X

Köszönjük, hogy elkészítette értékelését!

A következő szöveget rögzítettük:Ön engedélyezi, hogy keresztnevét közzétegyük értékelése mellett.


Az Ön értékelése:


Az Ön értékelése beérkezett rendszerünkbe, feldolgozás után, az elküldéstől számított két héten belül publikálásra kerül honlapunkon.

Folytat
x
Trendek, újdonságok & 4000 Ft AJÁNDÉKBAo